Wednesday, November 16, 2005

Linkse activist vermoord, holland word er niet vriendelijker op.

Louis is een door 2 kogels geveld, links activist die de AIVD op de korrel nam (nou ja niet zo lettterlijk .. .. of juist wel natuurlijk, lettertje voor lettertje maar het bleek een gevaarlijk spelletje).

Aangezien ik nog nooit van lhem gehoord heb zal ik langs wat op www.indymedia.nl gevonden linkjes klikken:

Interview met Louis in aktieblad Ravage
M - 16.11.2005 05:55

In artikel over ID-plicht van 23 december 2004:

'Laat zien wie je bent en anders ga je mee!'

Website: http://www.antenna.nl/ravage/2004+16/id.htm


Ook op de site van buro Jansen & Janssen zijn diverse artikelen te vinden die geschreven zijn door Louis:


DE RID: VERNIEUWDE SAMENWERKING BVD-POLITIE

Veiligheidsdienst mag veel te veel

AIVD schiet tekort in uitvoering van kerntaken

De milieu-BVD weet je te vinden!

Speuren naar milieuactivisten: CICI officieel van start

Nationale Recherche zet eindspurt in

Spioneren en opsporen in de regio

STAATSVEILIGHEID IN DE SCHOOLBANKJES?

Website: http://www.burojansen.nlJean-Louis is niet meer
Ed - 16.11.2005 10:04

Vanmorgen het schokkende nieuws dat Jean-Louis is doodgeschoten. Ik kende Jean-Louis al sinds midden jaren '80 en kende hem als een gedreven aktievoerder. Weloverdacht probeerde hij wat te doen aan de vele misstanden in de samenleving. Sinds de jaren '90 deed hij dat vooral binnen het mede door hem opgezette Onderzoeksbureau Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (OBIV) .

Wat moet je zeggen? Na de moord op Pim Fortuyn schreef ik het artikel “het speel kwartier is over”. Maar wat gaat het snel en wat voor vreselijke consequenties heeft het. Er gaat van alles door mijn hoof en ik speculeer over van alles. Natuurlijk is er een kleine kans dat er sprake is persoonsverwissleing. Maar ik denk dat dit niet het geval is. Wat gaat dit betekenen? Natuurlijk doorgaan en ook openlijk doorgaan met wat we doen. Voor de rest zal er de komende nog veel te zeggen en schrijven zijn.

Jean-Louis vaarwel, je leven en aktiviteiten hebben zeker veel zin gehad en worden niet vergeten.

Een, nu helaas, laatste groet van verre,

Ed autonoomcentrum.nl/ het speelkwartier is over.

Piet: dit artikel is niet eens zo onaardig maar eindigt toch stompzinnig: "Er zal weer hard gevochten moeten worden om ruimte te veroveren. Het speelkwartier is over."Door Louis Sévèke, Onderzoeksbureau Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (OBIV)

‘Terroristische activisten’ gepubliceerd op 10-05-2005:

De in december 2004 door de Tweede Kamer aangenomen Wet terroristische misdrijven kan ook consequenties hebben voor activisten. Dit heeft te maken met de ruime definitie in die wet van het begrip ‘terroristisch oogmerk’, de ruime strafbaarheid van ondersteuning van een terroristische organisatie en de via een wijzigingsnota aan het oorspronkelijke wetsvoorstel toegevoegde uitbreiding van het strafbaar maken van samenspanning.


Het begrip ‘samenspanning’ - voorheen beperkt tot een paar misdrijven die het voorbestaan van Nederland als geheel in gevaar brengen - is tenslotte verruimt. Dat vergroot de mogelijkheden van politie en justitie aanzienlijk. Het zet bijvoorbeeld de deur wagenwijd open voor het vervolgen van meningen en opvattingen. Een opgewonden gesprek naar aanleiding van de zoveelste repressieve nieuwe wetgeving door de overheid, afgesloten met ‘we moesten het hele zootje maar eens opblazen’, kan tot onderzoek en vervolging leiden met alle inbreuken op privacy en persoonlijke vrijheid van dien. Volgens minister Donner, tenslotte, kan de afspraak tussen twee personen al blijken uit een ‘hand- of een hoofdgebaar’.
Louis Sévèke, Onderzoeksbureau Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten (OBIV)
Lees verder op grenzeloos punt org

Een eerste reaktie aldaar die het ergste doet vermoeden:
Bijdrage van Rita verdonk op 16-11-2005:
Gefeliciteerd met het ontvallen van louis seveke,Hopelijk is hij de eerste van allemaal,al jullie linksfascistische moslimneukers komen aan de beurt ook de kutjes!!

Dat is dan wel te verstaan af te zetten tegen de poster in het raam van de fractieleider GroenLinks voor Nijmegen: "Reisbureau Rita, arrestatie deportatie crematie adequaat tot het bittere einde"

Als mijn vader al vond dat ik verrot verwend was (en nog duivels dwars bovendien door over erosie en zo te beginnen als zoonlief's reden het zeer zuur en zwaar verdiende vlees vaak te weigeren wat natuurlijk nogal stak tegenover iemand die vanaf zijn 13e 16 uur per dag in vee en vlees bezig is geweest) wat moet deze politicus dan in zijn ogen wel betekenen?

Hij gaf allochtonen werk en zette zijn eigen schouders er letterlijk en figuurlijk met hen onder, dat lijkt me toch iets minder demonizerend. Gelukkig is het licht in mijn goede vader's ogen alweer meer dan anderhalf jaar gedoofd. Ik vind het erg best datie dit niet meer mee hoeft te maken (ik schaam me voor ons allebei wel even dubbel)

De strijd met argumenten lijkt de nobelere, vooral voor hen die trots zijn zich ertoe te beperken maar de onware voorstelling van zaken die er zo makkelijk mee/door gemaakt word, trekt aandacht van hen die talent noch dispositionele dwang bespeuren zich ertoe te beperken en vergiftigt deze mensen, sloebers die zich toch al makkelijk op slechte gedachten laten brengen (nooit de zegen van het soort weerstand dat een eigen volkstuintje en dat soort dingen zouden kunnen bieden genoten hebbende, etcetera. Stemming maken voor landschapsinrichting inplaats van -ontwrichting moet toch niet alleen aanhangers van en verlangers naar sprookjesachtig simplisme zoals ik weten aan te spreken?

Ik had geen idee dat er in Nijmegen heftig gepolarizeerd inplaats van gepolemizeerd werd; tragisch eigenlijk dat Louis een stijlfiguur/methode, een machtsconsolidatie middel volop in gebruik bij kringen die het (van op rechts) voor het zeggen hebben, namelijk de schatrijke vandien, juist ook voor links poogt op te eisen, namelijk anonimiteit, inplaats daarvan raad ik allen al jaren aangaande ID plicht de opleggers en afdwingers een spiegeltje voor te houden en die plicht net zo hard terug op te dringen, wat de massa met veel recht reden en naar verwachting alleszins betere resultaten zou moeten aanspreken.


Heeft u even TIJD VOOR een geirriteerd kommenTAARTJE IN HET GEZICHT VAN TERREUR (in naam van sociaal recht) goedkeurende klojoos

http://indexterity.blogspot.com

... .en nu dit! Zo boos was ik nu ook weer niet beste fans! Alleverkeerdbegrepenjesusen nog an toe!

Over de genoemde nadelen van anonimiteit zie www.michaelhudson.com en Stan te http://groups.yahoo.com/group/ijccr/messages

De juiste plaats voor anonimiteit in de zin van amorphe, grote gemene deler en stille (constructieve) weldoener is mijns inziens weggelegd en in te nemen door het toedienen van gesteente melen in dienst van de ‘alleroerspronkelijkste’ vormen van organizatie, te weten het ter verwering aan elkaar blootstellen en samen (wederzijds) reduceren van deez droge met natte oxides (water) tot de steeds langere levensketens vanaf eencellig bodemleven naar hoogstaande bewoning aan-, in-, af- en bijstuurdbare vertakking.

opdaad (de 17de): http://niemandbekent.blogspot.com/2005/11/nederslachtigland.html

opdaad2: http://intel.web-log.nl/categorie/202184

0 Comments:

Post a Comment

<< Home