Monday, November 07, 2005

spoedkursus ecologie voor ban lieu bewoners

Was/is het militante deel van die mensen wel zo slim om Sarkozy op zijn wenken te bedienen? Wat is de zin van hem aan de ene kant even hard bevestigen als aan de andere kant zijn gelijk ontkennen? Bewijzen dat een gespleten semitische ziel aan hun levens kleeft? Nou dat is dan mooi gelukt.

Voor wie daar geen genoegen mee neemt heb ik andere raad (als 29ste reaktie op een artikel over de parijse problemen geplaatst):
http://ayaanhirsiali.web-log.nl/log/4038599 bevat 1 volkskrant artikel en 1 uit Liberation met vertaling en eentje van de Associated Press in't engels

pragmatische spoedhulp regel:

verplicht de burgers lifters mee te nemen, alleen nog met volle autos te rijden, zodoende kunnen de niet mis- maar als beesten behandelde mensen aan de cultuur gaan ruiken; als die regel morgen van kracht en op slag een success word zal er geen auto meer verbrand worden deze week. Wedden dat de burgers er wel oren naar hebben?

stap 2:
die torenhoge stapelgekke fokhokkerij moet maar eens afgelopen zijn en aan gezien en durrepies zat leeg staan in z frankrijk kan iedereen die wil daar een huisje en volkstuin in eigendom krijgen plus voedsel en eenvoudig handgereedschap hulp (inclusief permacultuur instructie boekjes en wat contact adressen, naar mensen die bewezen hebben virtuoos te kunnen improviseren zoals archilibre)

http://ayaanhirsiali.web-log.nl/log/4035311 41 reakties op uitspraken van moslim organisaties over de rellen

http://ayaanhirsiali.web-log.nl/log/4034100 46 reakties .. . .. de reagerende kliek is vrij beperkt wat hun capaciteiten betreft, trouwens dit hele log is nauwelijks kosher omdat het naar lfg linkt; daar stel ik dan maar Israel shamir peter myers en mijn 'new favorite' Beat Stoecklin tegenover.

Armageddon inches closer; afgelopen zondag was de lucht van brandende autos al Holland binnengedreven als bewijs dat islamieten zich helemaal met geloofsbroeders in oorlogssituaties vereenzelvigen.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home