Wednesday, November 09, 2005

Stijden de 'ban-lieueurs' voor vrije meningsuiting?


http://ayaanhirsiali.web-log.nl/log/4060519 9-11: Sarkozy wil relschoppe uitzetten ---- door pen-is-pietlul-lig-prater --- als je nagaat wat er op 2 november (ja let wel!!!!) met schotschrift en ander werk van geschiedenis (be)schrijver uitgevers gebeurt (die van Israel Shamir in dit geval, IS neemt het voor de islam op en uit hevige kritiek op zionisme; hij woont in Israel), is het een wonder dat hysterische piromaantjes het er levend van af brengen.


De niet tot geweld oproepende, soms erg boze maar meestal scherpe en diepzinnige Russisch Israelische auteur heeft een franse uitgever die 2 november voor 3 maanden de bak in draaide en een dikke boete moet betalen (ik heb bedragen van 13.000 tot 50.000 euro gezien). Dat zal jullie dus wel dubbel doen denken dat ie zijn zuur verdiende loon heeft gekregen. Toch?

Ik vond zijn werk de laatste jaren sterk achteruit gaan (erg boos en gefrustreerd) maar hij is heeft de weg naar de serene vogelvlucht perspectieven en eeuwen in opvallend rake oogopslag typeringen terug weten te vinden.

Hij legt diep en gedegen uit hoe en waarom we het over joden mogen en moeten hebben maar van de franse pro-zionisten mag dat dus niet.

Denken jullie ook niet dat de leiders die deze rechtsgang van zaken betreuren en waar de ban-lieueurs naar op kijken (mischien woont ie ook wel te hoog boven grond onder zijn voeten naar zijn zin) hierover hun frustratie lucht gegeven zullen hebben. Een simpel iemand grijpt dan naar vuur waardoor goede zaken nog verder achter stank en rook verdwijnen. Eind der tijden zegt mijn moeder maar die is net als Israel Shamir zo kkristelijk als maar kan

zie ook http://admacc.blogspot.com

http://www.thetruthseeker.co.uk/article.asp?ID=3782 Shamir's french publisher jailed 3 months
Shamir article archive http://www.thetruthseeker.co.uk/columnist.asp?ID=2

ps: en nou niet gaan klagen dat thetruhtseeker een nazi is; echte NAtionale ZIonisten vind je bij bosjes te LGF

0 Comments:

Post a Comment

<< Home