Wednesday, November 30, 2005

leegstand en andere machtspositionele spilzucht

Verderop ziet u een verslagje van een legeroefening ergens bij Nijmegen. Eerst even een kommentaartje linkse kringen binnne kletsen:

Blijven die militairen eindelijk eens, geheel tegen westerse zingslingerzangslanger gewoonte (van machtsballingen in ruste met liefst steeds langer wordende bevoorradinglijnen vanuit turbulente ((en inmiddels steeds maar schrompelende, stuiptrekkende en lekslaande)) buitenposten) in, lekker (en als je het mij vraagt, allerhoogst prijzenswaardig) binnen de grenzen bezig, is het linkse rakkertjes (op dooie akkertjesvolk) nog niet tevreden.

Sorry, alle gekheid op een wapenstokje, voor een territorium moet natuurlijk wel gevochten worden, net als de merels dat moeten. Ja moeten, heb je daar een probleem mee of zo? Dat kan je met een beetje naar school gaan of door in de zakken van een rijke vader te peuren echt niet afkopen.

Aan de andere kant is leegstand schandalig en een afschuwelijke vorm van verspilling vooral ten overstaan van de al vaker te berde gebrachte capaciteit die erdoor in de wacht staat en uit de markt geprijsd blijft, zoals bijvoorbeeld een ontmoetingsplaats voor mijn boeken en lezers ervoor, beslist niet de enige vandergelijken dunkt me. Bij gebrek aan en zelfs geheel uitblijven van aanbod, alsmede de vruchteloosheid mijner schamele pogingen tot vinding vandien, is een plek nog steeds niet gerealizeerd. mijn-advertentie-te-omslag-punt-en-el een uitgebreidere versie van mijn internetbedelpoging.

Maar zie wat Interim zoal allemaal in Wageningen in beheer heeft (en dus zo goed als leeg laat staan): vastgoedbeheer.com/foto/gelderland
"interim houdt leegstand in stand" goegult niks"leegstand dankzij interim" goegult ook jnetantikraak wetgeving houdt leegstand in stand - beet!!!


kraak-forum.nl/viewtopic.php?t=2450&highlight=alverna
Geplaatst: Do Nov 24, 2005 2:34 pm Vaste gebruiker --- ik meen dat hier al eerder verteld is dat in alverna(bij nijmegen) op een MOB complex van 20 hectare 10 (van de 25 ofzo) panden zijn gekraakt..we wonen hier nu al een maandje of 4 en op de kinderachtige pesterijtjes van defensie na is er een redelijke rust .
een maand gelden ongeveer werd ons verkondigd dat (aangezien het terein nog steeds van de defensie is) er anti-terrorisme oefeningen zouden gaan plaats vinden ...
er zijn er nu 3 geweest en de eerste 2 zorgden ,op een laaghangende apache na en iemand die wakker werd met een millitair die "per ongeluk" zijn huis in liep, niet veel overlast voor ons...
maar de oefening die eergister en gister werd gehouden was een ander verhaal..opeens werd er tegen wat eerder werd gezegt in geschoten op ons terrein(naar eigen zeggen met losse flodders) , millitairen rijden met jeeps en enorme truck loeihard over een terein waaar een maximum snelheid v 30 kmph geld en waar zowel als bij de antikrakers als bij de krakers kinderen wonen en veel dieren rondlopen,dit resulteerde in een aanrijding door de pelotoncommandant zelf die tegen een van onze bewoners aan reed met zijn jeep en dus ook duidelijk te hard reed,verder voelen sommige mensen zich geintimideert door millitairen die 'snachts opeens achter mensen aan gingen rijden zonder duidelijk doel..
ik ben al met omwonende gaan praten en sommige hebben mij toegezegt een klacht als individu in te dienen tegen defensie...wij overwegen dit ook,er zal zoiezo een brief worden gestuurd naar defensie..
maar er werd ons gister ook verteld dat er waarscvhijn;lijk ook nog mariniers komen oefenen en dit zijn denk ik toch wel een beetje de meest nare gasten binnen het leger...
mijn vraag is dan ook :
heeft er iemand ervaring met het bovengenoemde en hoe hebben jullie de situatie toen opgelost? ik heb uiteraard ook contact met onze advokaat opgenomen maar ik ben toch benieuwd of er iemand ooit in de zelfde situatie heeft gezeten en wat zijn/haar ervaring daarmee is geweest.
ik ben na vandaag waarschijnlijk weer een hele tijd niet op het internet (want da hebben we godverdomme nie) maar een intresante reactie zal mij wel bereiken via de mensen die wel vaak op dit forum zitten..
ik hoop wat intresants te horen
greetz wazigMachtigen, beheerwaakhoeders spraakmakend op de werkelijke wettigheden van hun vaak bewerkelijke maar helaas ook oneigenlijk edoch wel wettige aanspraakmaken aanspreken is de kunst van voor en door hen die de tong als wapen kiezen.

Trek maar eens wat afval papier ergens uit de wekelijks goedgevulde afval containers op een willekeurige universiteit, u loopt grote kans erop aangesproken te worden en pal na de eerste tegensputsels word u gevraagd wie u eigenlijk bent. Tja, als iets door op strepen te gaan staan beslisbaar is, wordt verdere discussie en inhoudelijke argumentatie niet op zijn plaats en dus ongepast geacht, laat staan dat dergelijks als toegepaste feestversiering voor gelukte zuinigheid zou mogen gelden. Kom nou, wat denkt (mink)U(kel) wel.

ps:
Van Creveld, de israelische defensie specialist heeft een nieuwe vorm gegoten om zijn pikzwarte gedachtengangen in te gieten: beschrijvingen van moeilijkheden bij terugtrekking uit Irak. Aangezien de man een vriend van oorlogvoering en isrealhell is kan ik hieruit alleen maar concluderen datie probeert het onontkoombare uit te stellen om de onmenselijke door zionisten ingefluisterd misdaad op allergrootste schaal (bijbelse proporties inderdaad) nog wat te rekken.

Guardian (London) - November 29, 2005 --- Nowhere to run --- After what has been described as the most foolish war in over 2,000 years, is there a way out of Iraq for President Bush, asks Brian WhitakerThere is a remarkable article in the latest issue of the American Jewish weekly, Forward.com/articles/6936. It calls for President Bush to be impeached and put on trial "for misleading the American people, and launching the most foolish war since Emperor Augustus in 9 BC sent his legions into Germany and lost them".To describe Iraq as the most foolish war of the last 2,014 years is a sweeping statement, but the writer is well qualified to know.He is Martin van Creveld, a professor at the Hebrew University in Jerusalem and one of the world's foremost military historians. Several of his books have influenced modern military theory and he is the only non-American author on the US Army's list of required reading for officers. [rest of the article at guardian.co.uk/Iraq/Story/0,2763,1653454,00.html; original follows]----Forward (New York) - November 25, 2005 ---- Costly Withdrawal Is the Price To Be Paid for a Foolish WarBy MARTIN VAN CREVELD

Link (ook bij LBO gevonden) naar nog een Creveld artikel (bij Lew Rockwell)

1 Comments:

Blogger piety piet said...

ik denk, kom, laat ik dit op indymedia plaatsen .. . zoals al zo vaak, vergeefse moeite, maar voodat de kwaaie geesten zich weer aan het werk ener al te onafhankelijke bijdragende konden vergrijpen zagen 2 mensen mij van/met repliek te dienen; daarvoor dank:

Miep Schaar
aaah - 30.11.2005 16:45

en toch komt zo'n stuk betrouwbaarder over wanneer zinnen als "ingefluisterd door zionisten" weg worden gelaten...
Voor mij, ook fel tegenstander van Israelisch beleid op vele gebieden,
is dit vaak zoooo'n afknapper.
Ik schrijf dit als gratis advies aan mensen die zich met dit onderwerp bezighouden en zoveel mogelijk steun proberen te vergaren ;)


link naar guardian
vullis - 30.11.2005 17:30

Hier een directe link naar 't artikel in de Guardian:
http://www.guardian.co.uk/elsewhere/journalist/story/0,,1653453,00.html

(Zodat je niet eindeloos hoeft te bladeren in de intellectjuweel blog pagina, om slechts een klein stuk van 't artikel te zien.

Wed Nov 30, 10:58:00 AM 2005  

Post a Comment

<< Home