Friday, July 09, 2010

bedankje

ik wil jullie bedanken voor het gebruik van de slimme 'lichtmachine' ... gooi van de klikkerdekiekjes maar weg wat je niet leuk vind .. ik heb ze gekopieerd ... er is er 1 die mooi is, dat was nummertje 5545 biesbosch blad en tuindag poster ...maar dat nummertje zal wel door mijn prullenbakkerij-politiek veranderd geraakt zijn ... (zie 2)

--------- ik was onder de natuurlijk foutieve veronderstelling dat het ding vol zat aan het jorissen geslagen ... omdat door een te dichte camera/object benadering geen klikjes meer gingen ... komisch genoeg nog versterkt door de ook verkeerde indruk dat pogingen regenboogjes in een met kristallen en water gevulde pot te vangen onmogelijk was ...omdat die bij de eerste pogingen (synchroon aan het afstand nemen probleem*) niet lukten --------

* mischien tiepies voor psiegoreflexen die mijn hele verzameling onvruchtbaarder dan bedoeld laten ... maar ik kan dus wel een flickr account vol gaan plempen, ... dat worden dan vooralsnog een aantal van het web gekribde setjes (boomhuisfotos heb ik bijvoorbeeld 111 stuks, mischien wel een kwart ook van flickr.com afkomstig maar om via sleutelwoord zoekopdracht mijn favorieten te zien zou je duizenden moeten laten passeren).

'diagrammar n categorical sequence' (zo heb ik de map genoemd met veel teksten die allang op internet staan, ook met mijn gekleur, maar ditmaal de handmatige versies van 1000 inplaats van 10K, alsmede een paar aardige tekeningen en schemas her en der van pas gebleken en verzameld)

fruit zakjes, ... tja, jullie een kruis, goedvruchtige mensen ervoor een jaarkoning aan een heilige boom .. of een medicijn wiel, steencirkel, gewijde plek, wegenkruising of rivierensamenvloeiing, etcetera, en ik een fz kollektie in vormen van bloemblad arrangement en schikking, weet smakelijk.

boekenruggen 48 stuks

plaatjes die ik uit tijdschriften scheurde

Het verhaal van Peter Paul Huygen, de boomlange boomklimpartijtje-leider die van Amsterdamse ouders goed geld verdiende en met een reuzefiets voor reuzemand vol reuzetouw 10x per jaar in het Vondelpark zijn ding deed, fruitkostganger en apenbewonderaar, aan de hand van zijn brochures en wat verwant materiaal (een deel van Maerth's aap/mens schakering in 16 potretfotos)


2
... best mogelijk, waarschijnlijk zelfs. Dan heb ik altijd de originelen nog. Van het biesbosch blad zie ik stapels in de biep van sliedrecht. De tuindag was in Goudriaan maar ik heb hem helaas gemist, zag de poster 1 dag te laat bij de supermarkt in molenaarsgraaf.


nelleke zien lijden word steeds moeilijker.

Heeeel even was haar ademhaling niet gorgelend toen ze uit zichzelf op haar zij draaide gisternacht. Maar dat was maar een uitzonderlijk paar momenten. Kontakt heb ik naar mijn gevoel nog veel. Achteraf gezien heeft ze te lang te veel medicijnen gekregen. Ik heb het een aantal malen tegen verschillende mensen gezegd maar netzomin als moeder heb ik ooit die dokter gesproken en je zus evenals een hele rits zusters hebben het opgemerkt en/of een probleem van gemaakt. De pikorde is heel sterk (stijl .. in steden meestal letterlijk en figuurlijk) en met bovenzich gestelden meedenken word in een maatschappij vorm die dat in stand wil houden (ook steeds letterlijker .. tegen elke prijs) niet op waarde geschat. Moeder wijdt het aan dementie en dat is voor een deel zeker waar maar dat haar longen vol slijm zitten is eerder aan de volgelepeld worden onder verdoving - waar ik, vanwege het bij uitblijven ervan onherroepelijke en bij herhaling 'nee nee nee' protest punk/mantra, wel voor was - dan aan niet meer kunnen slikken te wijten. Maar ja, nakaarten kun je beter over fijne dingen doen. Nog 1 reden om alleen het goede nieuws te publiceren en het slechte actief te voorkomen.

laatste nieuws: plat gespoten.

Mike Adams van naturalnews ziet graag de Amerikaanse Christenen - bezetters en kolonisten waarvoor hun collegas in Palestina slechts (weliswaar tegen zware betaling) windvanger zijn - die zo trots zijn op hun handgeweertjes (gezonde staatsgeheim volgens niet de minste grondleggers van de vorm aldaar) in weerwil van kanonnen en straaljagers in massale groepen de graaierkopstukken gaan arresteren, maar de wereld is tot op het bot versplinterd en bevrijding een zoete droom in een verzoute wereld. Ik heb sinds 97 de wisselwerkers in tempels en erbuiten niet zozeer gestoord of de wacht aangezegd maar gepoogd ze te door middel van mooie voorbeelden bij wijze van contrast tot ethisch gedrag te verlokken. Dat soort aaigedrag is per definitie een privezaak en dus niet zo beroemd als verwante pogingen 2000 jaar geleden. Nu moet er aan vijf inplaats van 'slechts' drieduizend jaren lang durend gewoeker gewerkt worden. Helemaal alleen sta ook ik niet, laatste vondst: http://www.mainstreetcash.org/

0 Comments:

Post a Comment

<< Home