Wednesday, June 09, 2010

professioneel gewetenszwaard

professioneel gewetenszwaardzwaaibe(z)waarder

staats-terrorisme is een (ouderwets samengetrokken) woord wat we al enige tijd van intello-progressieve zijde kunnen hebben horen vallen, dat is niet best aangeslagen, kennelijk niet sterk genoeg om het schaamrood op de kaken van alle 'defensie' en 'bevrijding' huichelaars te krijgen

(hun training berust op het tegengaan van juist zulke gevalletjes die wanneer ze eens per jaar
(('democratuur' las ik al eens in het 1ste deccenium van deze zwaar klote-eeuw)) door het taboe cordon heenbreken als 'zwakheid' verduiveld plegen te worden, maar in werkelijkheid eerder een kwestie is van eigen ((en hoe hoger in rang, ieder's)) vredes-aanleg de kop indrukken) en inmiddels al aan bijspijkeren toe.

Tiptijd, aan het adres van hen die het verst, diepst en blijvendst in bezinning op eigenheidsgebied(, -gebod, -rechten, -plichten en -plezier) door(niet -drongen maar )dachten (niet noodzakelijkerwijs permanent binnenge- maar er wel ten allen tijde van doordrongen willen blijven):

Begin het woord staats-radicalizatie te bezigen.

op zoek naar de grens tussen gezellige drukte en gedrang, de levensgrens is al vaak verlegd, van steen naar soepgroep, naar plant, naar vis, naar dier naar mens ..

Overal waar verkeer, bekeer en vermeer van, en/of voor (door)smeer en uitkeer (ook wel bekend als ontlasting) al die schakelaars in de ketting waaraan ons falen en slagen ligt, samenvallen, vindt (min of meer aan en/of uitgeklede en opgedirkte) mineraalhuishouding plaats, die .. -- pas op, let wel, dik het niet aan, overdrijf het niet maar zie toch scherp in en geeft toe dat alleen hier op aarde alweer maarliefst minstens biljoenen jaren -- de grondslag legt om onze behoefte dusdanig te doen dat het, na gedaante verwisseling weer noodledigend aan net de andere kant van bevrediging op duikelt, het minst leed berokkent en meest nut bezorgt.

Natte wolken voor de directe behoefte en de drogere voor de lange termijn, dat is grofweg de plus minus (niet wit zwart, maar licht- en donker grijs, zie ouder werk uit 2000 te index2 of 3) groeimotor, ongelooflijk robuust maar door vast- en aanhoudend menselijk, ongelovig knoeiwerk uiteindelijk toch door de knieen aan het gaan. Ik werk om een eind te maken aan de onvoorstelbaarheid van al dat leed.

Inplaats van dank en respect betuigingen probeert de blanke er een verpakt en verkoopbaar astronautikaal technisch hoogstandje van te bakken en brouwen, waarin hij zich als duivelskunstenaar bewijst, heel wat dommer dan de afrikaanse tovenaar.

Dit soort eerbied en eergevoel is nu zeldzaam, maar ooit iets wat ontelbare -- en bijna evenzoveel zo goed als uitgeroeide en zwaar beschadigde -- inheemse volkeren opbrachten (uitzonderingen daargelaten, semieten die ten tijde van jesus in het zuiden van america bleven steken bijvoorbeeld ... zie cabeza de vaca) en waarin ze ons voorgingen en tot nog toe voorblijven omdat we halsstarrig weigeren aan hun een voorbeeld te nemen .... nee, kijk ons dan ... liever op geniale gekte gokken en daarvoor ontelbare (joodse, ons 100 slagen in de rondte 'beter' rondneusende) neusen (Wiener library, London) dwingen zich in de lineaire en daardoor erg projektiel gerelateerde boeken (op) te houden

(tot ze niet beter weten .. onderdrukking kan dan veilig in onderwijs omgedoopt worden).

This results in perverse little astronomical hype and bluff projects like the Reagan/Gilder tandem that steals native truths (such as Sidis' account of decision of life or death (migrant, spy, wanderer and captured braves) left for young native girls to preside over only to turn around and tie it to very nasty activity (sure, yall can breed and earn a living in silicon valley -- called siliconhell by those in the picture about the region a little better).

U vraagt zich mischien intussen af, wat bedoelt die jongen nou? Als het al zo'n heilzame werking zou hebben, moet het vast ook makkelijk in gebruik zijn en dagelijkse toepassing vinden, of is het meer zo'n leipe epidemie heip?

Begint u maar eens de meest irritante vormen van projektiel aanbidding en de even fout als transport en (ver)bindmiddel bestempelde sport- attributen en voortsnellings apparatuur in min of meer vergevorderde vormen van 'staats-radicalizatie' instrumenten te beschuldigen en zie maar eens naar binnen of het woord
transport opeens weer een verhelderende emotionele lading inplaats van vracht krijgt. Opeens herinnert u zich hoe fris u zich voelde na die verse maaltijd ... .zoveel jaar geleden .... of een verhaal van opa over zulke eeuwige wetmatigheden.

Politiek? Vind er geen maar gaat me wel een bal aan. Onontkomelijke openbare kriminaliteit. Zucht. Ik heb al zo vaak gewezen op het schoon scheiden van politiek en markt (niemand verwart vertrouwd met vreemd, bekende stempel of druk met goud).

Politiek is een principiele kwestie maar omdat het bij lange na niet anoniem in elkaar zit komt daar dus geen steek van terecht. Denk aan uw stemrecht als een soort voetbal terwijl het wortel zou moeten zijn, het is uitgebeend tot abstract punt en bloedloos zoveel komma zoveel poppetje, keurig oplettend en gelijk, allerlei prekerig gedoe aanhoren, zich tot keihard samenwerken laten aansporen ... maar helaas ... enkel en alleen op misbruikt papier, van bovenaf opgelegde dictaten zijn dat per definitie. .. in de gouden eeuw waren niet leugenpraatjes maar journalistiek in omloop .. of liever in doorloop, want geld was er in overvloed wat soorten en maten betreft, de school lag op straat, avontuur in het volle leven en niet kunstmatig hollevoet of laboratoor geknoei.

politiek is helaas, bij lange na (nog) niet (weer)
een stamboombehuizing, laat staan een hoogstamboomgaard.

De meeste projectielen moeten als terrorisme niet alleen gedefinieerd maar EEENNNOOORRRRMMMM belastbaar worden (dus inclusief menig sportmiddel, maar permakulturele zaadbommen juist niet).

0 Comments:

Post a Comment

<< Home