Saturday, July 20, 2013

levenstekens .. aan EO censuur te danken

sjoukje nutma zingt 'verborgen zegen' voor Nederland Zingt
http://www.youtube.com/watch?v=zQfD2zr9r3U
1331 sinds 5 april

1e van 6:
Guy Fawkes en Vader Cats verschillen 7 jaar en groene vingers.
---------------------
Bedrog, dubbel- en gespletenheid, de 2 matenmaat; het misverstaan dag en
nacht verschil; ziedaar mijn oordeel over bijna alle monotheismen.
De 'moeite' in de liedtekst duid mischien op het onheil dat straaljagers
plegen te brengen (ooit zo'n exemplaar industrieel satanisme pagina breed
in het christelijk lijf- en dagblad gezien? ik wel).

We kiezen onschuldige, zich vast van geen kwaad bewuste 'opgezichtjes', een soort uithangbordjes die alleraantrekkelijkst rustgevend volle stemmen kunnen laten horen om dat duivelswerk achter te verhullen en rechtvaardigen (we verdedigen er immers dit groot goed, in 'vrijheid' 'getuigen' mee, ... toch??).

Helaas, bezijden de waarheid, die gebiedt te erkennen dat ter dood brengen het devies is van een banenmasjien-afgod die het met eenvoudige theatrale middelen al eeuwen en eeuwen lang, wat geniepig venijn hier, daar nog een schepje valse geveins er bovenop ... weet te winnen van tot leven brengen (ooit water en zon een steen binnengesluisd? Ooit een echte man gezien? Ooit die witte god geflankeerd door roomse goden bewonderd?).

'Dankzij' demonische proppepaffertjes is en blijft het niet langer bij dit inmiddels millenia lang op zichzelf al danig ziek makend schijnvroomheiligedoe en koeiegeloei van je 'geweldste'. Nee, dat stadium zijn we ver voorbij, intussen beschikken we over DU ammo; durf je daar lang over na denken?

De tekst beweert verder dat moeite en verdriet je zullen helpen realizeren dat je hier geen thuis hebt, verder en het met geloof behandeld ongewisse door naar huis moet, .. als je net doet alsof van wortels los en spoelen een zegen is lever je geloofskrachtbewijs ... altijd beter dan een bang voorvermoeden bevestigd zien dat god geen dijkwerkers betaalt en/of is, toch??

KristZionist, Jood, Saud en Qatari verpieteren niet alleen hun geld in schietertjes maar ook het soort geldig en waardevol waar al heel veel tijd inZIT (inplaats van slechts, animo afhankelijk, 'nog' veel inPAST).

Wat al op rolletjes groeit, behoeft nauwelijks zelfs nog maar zelden een gietertje maar als het nog kaal hard, droog en stoffig is gaan de mannen te keer tot het dat al nog erger is .. de barbaarse vorm van het naar 'rust geven' toewerken ... alsof water steen binnen loodsgootsgutsgietsenfietsen niet mannelijk genoeg is. DAT is essentie van boodschappen die lieden als Jesus altijd presenteren. Regen door hoge groene levende daken en dus/daaronder een goed leven leiden.
 
 

skynet.be

 Het kleine paradijs | Views: 1672 keer ©

Om in een boomhut te overnachten hoef je niet ver weg te gaan: het kan bij onze Noorderburen! In het Friese Easterein kan je zo'n boomhut vinden. Er is plaats voor vier personen. Hier is het wat meer back to basics, al is er een kooktoestel en electrische verlichting. Op het kleine balkonnetje kan je genieten van een geweldig uitzicht om de omliggende velden. Op 2 km van de stad Bolsward.

7de juli

en nog iets trouwens: stiekum de inflictie van lijden rechtvaardigen door net te doen of het slachtoffer er beter van word (niet zelden klapsplots dichter bij of zelfs direct naar hiernamaals 'bevordering', gewild gewelDOG toch?), net te doen of je ongevraagd, ongedwongen, onbeloond, onbenoemd, onbaatzuchtig, belangeloos, zelfs niet vanwege de eer, volstrekt anoniem de weldoener bent en het puurste goed doet??

 ... allemaal 'dankzij' en middels het heilig schijnsel ver spreidend landjepik onder dekking van draaiboekdikte waarvan uitleggers missionaris en huursoldaat op pad stuurt om gezamelijk de een na de andere soort inboorling tot land- en volksverraad aan te zetten, op en om te kopen.
Boek VAN/MET boeken is niet veel anders dan Boek DER boeken maar degene die er op de laatstgenoemde manier over denkt censureert, vervolgt en maakt medemens tot knudde kudde.

de landjedikkepikkendraaikontboeken
 

1414de
2000 jaar ouwe gedroogde bloemlezingen gaan de wereld weer eens redden?
deze keer gaat de godsdienstige weer eens voor maar krijgt u echt geen godsdienst van niks voorgelogen?
Ik denk dat veel eer verloren gaan door zulke foutieve werkelijkheidsonderkenning.
ik denk veeleer dat het grote lijden wereldwijd nog maar weer eens 'dankzij' duivelse joden die witte mensen voor hun karretje spannen en in hun aas laten bijten en hun bocht laten zuipen plaatsgrijpt, vooral in palestina en daarbuiten door steeds verder uitdijende aanpalende kontrijen

1515de

http://vrouwenzijngeniaal.blogspot.nl/2013/07/je-leert-het-ook-nooit-he.html?showComment=1373905213904#c7046880668874290509
ik hoop dieper met je in gesprek te komen maar zoals gewoonlijk bij geslachtsdiskussianten die hun hart op de goede plaats hebben, doe ik ook jou een tip aan de hand die de intellektuele 'gelei' media helderder doen stromen ... niet dat steenmeel geen water vervoer verdient maar dat is een ander verhaal. Het gaat overigens wel over afstand afstandelijkheid en beroepsblindheid in het werk van Wrangham (Demonic Males) en Lehman (neoteny.org).
Ik hoop er het beste van en wens je dat zowiezo.
 

17de

http://www.youtube.com/watch?v=NjSFjfWy1h4&feature=youtube_gdata_player
36duizend sinds 07
rtvnoord heeft 14duizend videos verhoogd

2.35 min. | 3.1388888 user rating
TER APEL - Uitvinder Sjack Abeling in Ter Apel heeft een machine gemaakt die het wereldenergieprobleem kan oplossen: een perpetuum mobile. Dat is een machine...
heb net op repro vid van 2010 (64duiz klikkers) een kommentaart gekwalkt (in't Angwish)
 

20ste juli

stelletje lafbekken hier hebben mijn werk verwijderd; alsof ik geen recht van spreken heb ... gedoopt kerklid .. en zelfs van de EO .. AL DECCENIA lang!!! .. om mijn ouders tenminste 1 klein pleziertje te doen .. in een tijd waarin ik geen goed kon doen. Zoveel als ze van mij als baby verwachten, zoweinig konden ze achter de groeiende jongeman staan.
Goed, wie nieuwsgierig is, vervoege zich naar intellectjuweel.blogspot punt nl

0 Comments:

Post a Comment

<< Home