Friday, April 14, 2023

Bennink & Bergsma over reklame

een veeeel minder emotionele analyse laat meer ruimte voor feiten, zoals: politiek en reclame hebben, sinds loskoppeling en los gezongen zijn van geld, een 'wilde' prijs gekregen .. inplaats van per item, per stuk .. als 'zerstueckelung' zoals de duitsers zo mooi zeggen, voor een bepaalde vaste 1heid te staan, kilos, bushels, bundels, hoeveelheden, etcetera. Geld in heilig verklaarde boeken naaien heeft een vergelijkbaar fundamentalizerend karakter. Voor meer zie piety piet te Archive.

 Bennink & Bergsma #11 onder vuur, De trukendoos van het kwaad en veel actualiteiten
Blue Tiger Studio
59.8K subscribers
12,604 views  Apr 12, 2023  #Bakkie
Waardeer je ons werk en strijd je mee tegen de censuur? Doneer en help ons groeien.

https://whydonate.com/nl/fundraising/...

Dat was even slikken. Na een ochtend opnemen en een middag editten, bleek dat Youtube ons een ‘strike’ heeft gegeven (op het kanaal Bakkie met Bergsma) en wij onze uitzendingen tijdelijk niet meer kunnen plaatsen. Ook is een officiële “waarschuwing” afgegeven wegens desinformatie.
Maar #Bakkie is niet gebroken. Wij dampen als nooit tevoren. Blijkbaar vlogen we recht boven the target dus wij bombarderen verder. Grote dank aan Tom Zwitser en Blauwe Tijger Studio voor de snelle oplossing, en wij gaan verder werken aan een duurzame.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home