Saturday, February 18, 2023

parlemensen en huilietariers

 HUILIETARIERS
https://twitter.com/Denkjewel/status/1626843610682478592
Mokerslag van een ontketende @nausicaamarbe
 voor de democratiehaters in regering, parlement en voor de zedoengemeenteraadsleden in de gemeenteraad van Arnhem.
De geslachts verwarring [en wanhopige pogingen om schijnbaar onvindbare, laat staan verhelpbare oorzaken dan maar te aanvaarden en zelfs te vieren#] berust op onontkoombaarheidsnivos van giffen.

# = hopend dat zo niet de aantrekkelijkheid dan toch zeker het kabaal ervan, ruimte schept voor aanwas ..aanstaande en aanstormende medeslachtoffertjes.
Het spreekt voor de 'schizotalitiet' en zendingsdrang van 'overbevolking voorkomers' zoals de Gates / Schwab cabal [mensen die aardigheid ten ene male congenitaal missen] mensonwaardig en onaanvaardig als dat moge blijven in het licht van permakultTTtoekomstTTtuurele in gebreke gebleven en dus helaas tot mogelijkheden gedegradeerde] dat ze het presteren om de Ohio dioxine ontketening niet presenteren als zieltjeswinnerij --[wat het net zo zeer is als ammo levering aan conflict zones, de tragiek voor Putin ligt bijvoorbeeld in het feit datie door mee te doen op den duur juistl in de betwiste regio zal verliezen waarie voor vecht]-- maar het wel degelijk als zodanig heimelijk vieren {{{'GIfGeestelijk vuurwerk, een ZWARTE MIS ... gegeselciteert .. goede bekomst}}} ... al is het maar onbewust ieder voor zich onzichtbaar, de wortel van reflexief satanisme IS ieder voo zich individualisme .. toch? Alleen gevierde vormen tellen en die maken de offers die er allemaal voor geeist en gesmerigetruukt worden de moeite waard en goed .. toch ????

 De feiten raken altijd onder gesneeuwd, uit zicht en bekneld door en tussen regels

0 Comments:

Post a Comment

<< Home