Monday, March 27, 2023

Willem Engel begrijpt stikstof niet


 Aardverschuiving of Fopspeen? Nabeschouwing verkiezing #1 - Willem Engel en Max von Kreyfelt
Cafe Weltschmerz
133K subscribers
22,196 views  Mar 20, 2023
In deze uitzending bespreken Willem en Max de recente verkiezingen en de mogelijke gevolgen hiervan voor de politieke situatie in Nederland.

Is er sprake van een overwinning voor de proteststem en kan het ‘verlies van Rutte’ leiden tot verandering? Of waait grote winnaar BBB mee met de wind van Agenda 2030? Met andere woorden: hebben we hier te maken met een aardverschuiving of een fopspeen?

Willem en Max spreken ook over de mogelijkheid dat de inlichtingendiensten de verkiezingen hebben beïnvloed en hoe de media een zeer grote rol hebben gespeeld bij het sturen van de kiezers.

Er wordt benadrukt dat het meer dan belangrijk is voor de ‘winnaars’ om hun politieke gedrag af te stemmen op het duidelijke signaal van de kiezers en dat vooral Rutte, Van der Plas een Kaag, zich bewust moet zijn van hun toekomstige keuzes om niet van de kaart te worden geveegd..
12:27 "stikstofbedrog .. alleen via regen" --- dommie ... om van stikstof stabiele kompost te 'maken' zijn een niet door gif gehinderde flora nodig die het hechten aan fijne sporen / mineralen / steenmelen [model Ganges en het Zwitsers bio-organisch keurmerk bijvoorbeeld]. Vooral dat laatste is door al eeuwen door dijk en sluis uitgebannen ..wat ook zonder gif allang problemen oplevert [veel gif overigens ook buitendijks gehouden maar dat tussen haakjes]. Als je de smurrie wateren alleen al met een paar decennia geleden zou kunnen vergelijken, kraam je geen 'allleen via regen' onzin uit. Maar ja, stadsmens he ....

0 Comments:

Post a Comment

<< Home