Sunday, May 16, 2021

luie pafleeuw de Winter bij WNL

Geweld tussen Israël en de Palestijnen blijft oplaaien: 'Hamas dacht: nu nemen wij de boel over' -- 686 views -- May 16, 2021 -- 50:51 --- WNL -- 41.2K subscribers -- Het conflict tussen Israël en de Palestijnen is aan het escaleren. Maar ook in Israël zelf gaat het mis, legt schrijver en columnist Leon de Winter uit in WNL Op Zondag. Vergelijkbaar met de Nederlandse rellen tijdens de lockdown zijn ook daar jongeren de straat opgegaan. "Geef jonge mannen een reden om te rellen en dingen kapot te maken en dan duiken ze erop."



"natuurlijk is er geen oplossing" ... ??? ... geen oplossing die joden bevalt nee ...

... erg doorzichtig om te beweren dat de bevolking in gaza is gegroeid zonder erbij te zeggen hoeveel plattelandgenoten en hun bomen letterlijk weggevaagd en weggejaagd zijn.

zijn uiterlijk begint zijn geestesgesteldheid aardig te verraden ... de 51ste duimin is van mij ... niet gestelde vraag: waarom schiet israel op kinderen en mikken ze om te verminken .. enzovoorts ...  als het christendom in gods naam maar eens genas ... bij joden zit de rotzooi al veel te lang veel te diep, dat is menselijk stralingsgevaar voor veel komende generaties, ook bij gepaste behandeling, de rollen omgedraaid in israel en verplichte olijfverzorgingles van de mensen wiens leven ze nu verwoesten.

zolang er genoeg joden zijn die hun geweten mogen sussen door een deel van smerig verdiend geld voor waarheidsomkeer- en de waarheid verdraaiings- smeer-, om- en afkoopkracht af te staan blijft het oerouwe offerande-, aflaten- en nu testpest treintje vrachtgeld vangen. 

 

Heil Adelson. Goeie Pief ... Hij Dwingt Toch Niemand Om Te Gokken?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home