Friday, April 23, 2021

BlauwZaam Symposium x

BlauwZaam Symposium x
147 views
•Mar 7, 2021
3
0
Share
Save
Blauwzaam
3 subscribers

de 4e minuut gaat Spaans al falikant in de fout: "... uit all delen van de wereld komen kijken hoe wij het water buiten houden, maar ook hoe we de regio klaargemaakt hebben voor de waterverandering"
water is nooit te lastig of teveel ... de belasting ligtum in het onvoorbereid en niet ontvankelijke van de vergankelijkingen die de zegen niet 'schatten' (hoewel de dijken ons voor veel ruhrgebiet vervuiling bespaard hebben). Nee, de fout zitum in het prilste stadium van de dijk cultuur [die overigens nu in een ongekend feminante fasc uitmondt die zijn weerga niet kent, laat staan aankomst ... suikermisdadigheid viert nog altijd hoogtij).
'water buiten houden, maar ... ' ... ???? maar toch de daarop meeliftende mineralengrondslag voor alle langdurige kultivering niet langer als het kind met dat water afstoot en verliest !!!!!!!!
Dat is 1
2 [zelfde principes, ander geval: ik schreef al eerder onder Zembla onzin over gevaar van vers steenmeel dat het juist kapitaal vernietiging was om het in een diep gat te storten omdat het hard nodig is. We kunnen er vijverbodems op de drogere gronden mee dicht maken, tegen vuurgevaar en zo meer, NOG voor de hand liggende redenen genoeg.

https://geschiedenisalblasserwaard.wordpress.com/2017/07/27/de-polder-giessen-oude-benedenkerk/

 Perspectievennota: Alblasserwaard - Vijfheerenlanden
https://a5h.nl/wp-content/uploads/2018/10/Perspectievennota-A5H-oktober-2018.pdf
Alblasserwaard-Vijfheerenlanden omringt: dijkring 16. De nota behandelt de zaken die regionaal belang hebben. Opbouw en leeswijzer De opbouw van de Perspectievennnota is als volgt. Hoofstuk 2 bevat de opbrengst van de onderzochte thema's. • De planning van de komende dijkversterkingen is geconcretiseerd.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home