Monday, April 19, 2021

Eric Vloeimans De wereld draait door deel 2

youtube.com/watch?v=nlyIjVNpIjo&list=UUuNCeR2oWKiCdcGZ4NwZv2w&index=10
Eric Vloeimans De wereld draait door deel 2 --- 10K views -- Jan 15, 2008 - ericvloeimans - 260 subscribers
oeps, mijn eerste regels slaat op de vorige video [9 van 26 nu, bij kunststof.tv]: levert niet het geringste veegje verse stof op, het hele kunst [ i ] geknul bij elkaar gelul, laat staan kunstvolle omgang daarmee.

in deze horen we MLK en Eric zegt: "daar zit ziel in he"? - mischien ook wel ziel onder, .. zou die er express onder gehouden worden#? is er een alle kleur en fleur opslokkende genetische weevfout in het spel?

 souffloeptie doodleuk een netjes handje geven meem in het leven om niet te loven maar geloven??? ... is het goeie oefening voor eerste hulp bij wereldbrandhaarden? wat word ineen geslagen? handen? wat raakt verstrikt ... in handels 'akkoorden' .. stengeltjes en strengeltjes? .. hele bossen en landstreken ontwricht?

altijd groeifaktor misbruik in spel zodra ze buiten de algemeen verdraaglijk micro niveau [kompost] toegepast worden wat mij betreft.

# = zou die kleur rood kunnen zijn ... wit en zwarte kindertjes die elkaar een handje geven om elkaar medeplichtig te maken in het eronder houden van een rooi ras  .. die hun ademruimte vanuit tijdelijke ondoodtoestand verziekt zien raken  ? .. om wederzijdse vernietiging ten faveure van 'iets nieuws' te plegen?
laat zwart en wit naar hun respectievelijke en in ieder geval voorvaderlijkerwijs vertrouwdere ruimten weerkeren om het almaar erger wordend ontheemd en ontwezenlijkt bestaanstij te keren.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home