Sunday, November 14, 2021

Dood en Verderd Futch

Roep om kerncentrales groeit: 'Het is gewoon nodig'
962 views
Nov 12, 2021
30
8
Share
Save
WNL
43.9K subscribers
Er wordt steeds meer gesproken over kernenergie als nieuwe energiebron. De formatietafel bespreekt deze zaak ook en stelt zichzelf de vraag of er één of twee kerncentrales bij moeten komen in Nederland. VVD en CDA zijn voorstander van het gebruik van meer kernenergie, vooral om de klimaatdoelen te halen. ChristenUnie is principieel niet tegen en D66 leeft nog in twijfel. Dat schrijft De Volkskrant.

https://youtu.be/PsKyeI9yF-I?t=36
als bij de aanblik van het hier [35ste sekonde] getoonde schrikbeeld NOG/WEER geen alarmbelletjes gaan rinkelen bent u of een soort voorrang sorterende beslagtoffert medelander of doodgewoon landverrader - Marten Toonder heeft geen canon gehaald dus waarom zou u .... ??? de boomcultuur die Cats [niet alleen] beleed is vanuit het naar hem genoemd bestuursburcht naar burger bruggehoofd niet bezongen, taartkers torentje of niet, ... bebazuining van burges met ethiek was daar nooit aan de orde, laat staan hoogste prioriteit.
In tegendeel, de verdwijning van de 1000 soorten [papier]geld [dus vertrouwensbanden, en minstens een mogelijkheid van ethiek] doen eerder denken aan een soor aztek altaar.

Julllie verblinding is net zo erg als Kelder met zijn 'valsspeel' Belg die liever over voor eeuwig gestabilizeerde afvalvaatje bazelt dan vertelt waarom na fukushima over de meeste pacifische kusten cijfermatig net zo keihard gelogen werd als nauwelijks 10 jaar later over Corona. En dat verbaasd niemand die via George Webb op de hoogte blijft. Hij toont aan hoe en wanneer en door wie de zwarte markt in splijtstof tot een sprinkplank voor subtiel biocidale foefjes metastatizeerde.









14th of nov  / 319 :: 111 / k75
LoT 28th SE :::: CTC Crystal 6 : 314dotSR
10 of 22nd 144 since 2013





0 Comments:

Post a Comment

<< Home