Friday, September 17, 2021

Plein Publiek: Pieter Omtzigt

https://www.youtube.com/watch?v=Jcg6t-jL3Bw
Plein Publiek: Pieter Omtzigt
9.8K views
Streamed live 10 hours ago
376
5
Share
Save
De Balie
15.5K subscribers
4:41 am:
van Omtzigt in de Balie word ik niet vrolijk ... huizentekort .. sociaal minimum ... afschaffing van formaties die op een soort pikorde bepaling buiten de perken en op dispuut uitkomst vooraf bekonkelaritis uitdraaien.
Nou, ik weet iets effektievers: tuchtkamp voor autofikkers, en mochten het medelanders zijn, hun hele gezin deporteren [naar land van oorsprong en of sommeren het land te verlaten op straffe van etcetera]. Hups, opbeurend beginnetje van huizentekort oplossingen.
Als en zodra men niet op inclusiviteit van de vele lagen en 'belangen' boven en onder de mens uit is, dan word dat 'minimum' dus weer geen echt Grote Gemene Deler maar blijft goegemeente poppetje spelerij.
['grote' .. maar ook juist kleinste, want alleen micro biedt  toegang en is zowel sleutel tot als reflectie van GGD].

over die domme domme politiek ga ik niet weer aan de gang, .. zie inmiddels 28 jaar oud werk, maar ik wil in bovenstaand verband wel verklappen dat er nogal wat schaalbaarheids .. ik zou bijna zeggen verschilbaarheids doorkijkjes, 'hoorpraktijkjes en dergelijke 'snufjes' aan te pas komen.

spieek of du devvil
1u43m 'inclusiviteit' .. antropocentriek beperken en amputeren van dit voortreffekelijke geesteswerktuig snijdt bij voorbaat de pas af om tot, op en via genoemde omvankelijk kleinste maar numeriek en toevallig ook collectief grootste (letterlijk en figuurlijk zwaarstwegendste) en dus]]] metademocratieste deler terug EN vooruit te komen.
Bovendien begaat spreker bekende oppermachtige ethische en of linkse blunder vrouwen met mannen werk te 'verwarmengbroddelen' [gek he, .. hoe links en ethisch toch eens syngroon gaan voor de verre andering van verre rand ering].
'Zonder aanziens des persoons' behoeft verbetering:
'Zonder aanziens der soort' ... ALS .. GGDxKGD samenval het doel is tenminste ... de eencellertjes [BE]dienen omdat zij de basis blijven voor alles was op hen volgt en de opvolging hen vanaf begin tot heden nog geen etmaal heeft weten uit te sluiten ... zelfs randgangers als raketvaartende uitzondersnappelingen komen er al na zeer korte duur niet onder- laat staan bovenuit.

Per intelligent eliminatie proces moet elke vorm van individualitiet [[[ook die van clan, stam, volks, natie en tussenvormen vandien]]] dus ff tussen haakjes om je 'uitsluitend' tot planetare 'medenederdelers' [[[in-, uit-, aan-, onder- en meedeeltjes kalmeersels, een gouden zonlicht gekroond aardrijk dat voeten in de aardreikslijk houdt zeg maar]]], te kunnen .. 'beperken' om zo het aller inclusiefst mogelijk te worden ... radikaal en radiaal .. vulkaanachtig bijna .. en bij benadering ... dat ideaal benader ik als individu, maar als inspirator in de verste verte nog niet, ... .

0 Comments:

Post a Comment

<< Home