Friday, October 16, 2020

Mensen zullen alles doen om van hun angst af te komen.

Mensen zullen alles doen om van hun angst af te komen.
23K views
•Oct 15, 2020
1K
41
Share
Save
Cafe Weltschmerz
94.4K subscribers
Een gesprek van  Jorn Lukaszczyk met Mayke Niestadt. Mayke is founder van het bedrijf Inner Beauty Retreat en Intuitive Business Coach.
ik ben ietsjes langzamer helemaal .. 'tot mijn zinnen' gekomen. Deze week pas duid ik de hele zaak als oefening aan de [doodomvallende, vastgelaste] daders verkocht waarschijnlijk en als echie aan de er een loer mee te draaien doelwitten. Heeft veel weg van christendom als romeins wapen tegen de joden en later als joods wapen tegen het hele roomse rijk and then some. Fauci en dergelijke snuiters [ik volgde tot voor kort George Webb hierin op de voet] bundelen krachten met de CCP en na verloop van tijd komt het bonus aanbod: doe maar vast of het al gelukt is. Hoeveel weten ze daar van het hele protokolderiaanse tektopia projekt dat de wereld in woestijnen veranderd? Daar hebben ze toch zeker zelf ook lang en breed genoeg ervaring mee? Ze hebben toch ook een huismerk zionistiese hergroening heraarding hereiking propaganda ... verweesde draaiboek koelissen ter grote van wereldsteden?
... kennelijk vermoedde begin dit jaar .. ondanks de onverbiddelijke nadering van neptunus saturnus samenstand op de vissengrens [oei oei] nog bijna niemand hoe hoog viraal de vlucht naar voorzorgpornbangsteressen bankbaarheid zou over-, aan-, be[?]- en uitvallen in het spraakgebrekkig begin van een feefeefafoem feminarchaal tijdperk..

0 Comments:

Post a Comment

<< Home