Thursday, October 31, 2019

'Ze passen de norm aan, tot het niet meer slecht is voor het milieu' | N...

allemaal diepe diepe watergaten graven voorlopig dan maar even .. de rest boomkwekerijen beginnen en de mensen die bewerem dat ons verstikstofprobleem "niet in 1 dag op te lossen is" voor lul-kut zetten middels doorlopende demonstraties van drolwasem bemetingen, voor en na bepoedering met verse steenmeel .. op het malie veld ... het "emissie probleem" word daarmee in letterlijk een simpele volle handomdraai en opening niet alleen "opgelost" maar zoals elke juist behandelde grondstof opgewaardeerd [grensgeval steen [[biosferiek gesproken]] legt vluchtig[[[ g]]]edrag aan intieme banden] ... omwille van deze eigen bodem verrechtsruk .. eh ... ik bedoel verrijktruuk, komen inneraard parlementaire drollen in aanmeerkoning .. eh .. aanmerking en zullen tijdelijk voortouwelijk vertrouwelijk omgeleid worden tenzij aan van naambord voorzienigheid behoefte doen bestaat. Doen!!!!!. Douwu jullie datur effe door masjienissies?

 Welkom tot openbaarheid van schappelijk aanbod .. wat?

 Volksgenotentelers ... we schakelen schielijk naar een welgeschapen en onterecht ondergeschoppelte grote boodschap wegspoelvoorkomst omdat de goot eindelijk gezien en gevierd mag worden opdat het nog altijd scherpste oog dat ik ken toch hopelijk niet tot blindheid to verbannen dient te blijven (en let niet op zu lelukke tanden, sufferd.

antwoord over de andere boeg sprak jesus to petrus:
onsmakelijk hoe die over pannen vreten lalt aan het eind ... en nog onsmakelijker als je bedenkt dat de "gewenste uitkomst" bepaalt dat mensen als Martin de Vries voor pedofiel uitgemaakt word omdat daardoor de minste strubbelingen ontstaan (want werkdruk verlaging is toch het geilste wat er bestaat? daar zijn sterielu zielu bij politie en zorg[spookwit]pornose het wel over eens).



zie ook https://archive.org/details/rotsstoffeerder-schrijft-zich-bluf
rotsstof eerder tekent 1980er jaren tot 2017 aan

0 Comments:

Post a Comment

<< Home