Saturday, September 10, 2005

druk af die voet

http://keesjemaduraatje.web-log.nl/log/3495930 6 september -
Inhalen en voorbijstreven --- Een vrije samenleving of een angstige samenleving?

Samenvatting van het boek van Nathan Sharansky "The Case for Democracy, the power of freedom to overcome tyranny & terror"ISBN 1-58648-261-02004 Nathan Sharansky

Hoofdstuk 3 (Dognat y Peregnat)
Samengevat door KeesjeMaduraatje

Keesje toont een rijtje Palestijnen met karaktistieke omgord KKK uniform

piet :: 09 september
moet er geen jsf fotootje bij? Is balans niet je opzet? lekker of offen inplaats van en ennen? Potvoorketelzwart!!!

Duns :: 09 september
Op de KKK-foto van de Palestijnse terroristen is een curieus detail zichtbaar. De meesten lijken plastic vuilniszakken om hun schoenen te hebben gebonden.
Is er bekend waar dat goed voor is? Is men bang dat men aan zijn Nike's herkend gaat worden?
Of is daar een andere reden voor? Wie schijnt mij bij?

piet :: 10 september
In een land dat onder meer stinkend rijk werd/word door (toch al sterk stankverhogende) productie dwz de verlenging van het process tussen productie en consumptie ketens, kan het met een bewustzijn van de ekologische voetafdruk nooit al te goed gesteld zijn.
Arbeidsdeling heeft enorme blij dat ik rij vrijblijvendheid voordelen: men leert verre werkers letterlijk waarderen (betalen) MAAR zodra dit process op basis behoeften toegepast word is niet het einde van slaaf/meesterverhouding maar het begin (de aanvoer en opkweek zeg maar) van fatsoen zoek; zo ver zelfs dat men in dit land, waar 'traditioneel' volkstuinen voor arbeidersbehuizing (betonwoestijn) moeten wijken, niet eens erg opkijkt van een muur door een boomgaard trekken (vergetend dat gecultiveerde grond daar heel wat zeldener is dan hier), op die manier kun je niet eindeloos ongestraft bouwen.
Boomgaarden ontwortelen om jezelf te beschermen tegen de weerstand die dat oproept? Zo lust ik nog wel een olijfje. Voor straf dan? Palestijnen straffen om europeanen aan de misdaden van hun vaderen te herinneren? Ja zo lust ik er nog wel 5. Zullen we de inquisitie dan maar op jodenborden schuiven omdat die met de bijbel in de hand werden begaan?
De foute soorten verwerkingswerk ziijn tot dermate absurde hoogte doorgevoerd dat onder deze groeiende afstand niet alleen al te grote afstandelijkheid (versnippering van saamhorigheid aan de ene en machtsmiddelballing aan de andere kant; vereenzaming door specializatie, autisatie verdringt autonomizatie) maar ook . .. .. godverju .. kun je het lettertje hier niet wat lichter maken??? . .. .. waar wsa ik ook weer .. . . .oh ja . .. aftandsheid meegroeit, de levensmiddelen (want over die industrie hebben we het namelijk) raken almaar minder vers, voedzaam, etcera, kortom, (levens) kwaliteit word grote schade toe gebracht. Dicht bij de grond levende mensen weten dat dergelijke moderne ontwikkelingen een wig tussen hen en hun moestuin boomgaard scharrelerf omgeving drijven en kiezen ervoor niet mee te doen maar zoals de wandelaar door de verharde weg verdreven word is ook een dergelijke opstelling na een poosje voor idealist te zijn uitgescholden ten dode opgeschreven. Ik denk dat ze vilten om hun voeten doen om geen herrie te maken en herkenbaarheid van schoenafdruk speelt mischien ook wel een rol.

http://keesjemaduraatje.web-log.nl/log/3513554 over anja meulenbelt's censuur praktijken (populariteit).

piet :: 09 september
vraagje: wat hebben Ward Churchill, AHirsiA en google (dankzij jullie eindeloos gelinkt te PB's FN) gemeen? antwoord: allermeest-recent.htm* (ik zet'm hier maar want de Heer PB heeft me verbannen** .. .. .

apropo piepsho, pawelwojcik.com/grandfathersgirls/ veel smaakvoller dan die van petermans, maar toch ook weer pijnlijk als je bedenkt hoe al ons magisch weefwerk (iele text is textiel) met zoveel leed en gedwongen sociale stratificatie gepaard ging; dat geld voor het mooi vrouwelijk en strak mannelijk netzogoed; toeschietelijkheid troef; kunnen wij wereldburgerds niet beter afspreken de zogenaamd wereldbeschermende legers binnen de grenzen houden, respectievelijk afdwingen dat ze daar blijven? Mischien vullen borsten dan ook wat braver; het PSP (pacifistiesocialisties) partijtje heefd destijds haar best gedaan om huis en haard verleidelijk genoeg af te schilderen om voor thuis te blijven, een koe en en een vrouw; helaas is de boomgaard niet in zicht (en ook de betekenis allerminst, getuige recent gebruik van deze plaat om de verworvenheden van de sexuele revolutie in twijfel te trekken; maar ja, om die goed in beeld te krijgen moet een panorama van natuurvolkerenbuurten afgeschilderd worden en dergelijke taferelen raken tegen de tijd dat die makkelijk aan het brede vermassalizeerd publiek voorgesteld zouden kunnen worden (nu ongeveer) teneinde de laatsten schaamrood op de kaken te jagen uitgestorven en weggeelleboogd): spoenk.nl/weblog/archives/200301/psp-posterGroot.jpg). Een polyamoreuze taak wacht ons overlevenden.

*zie de eerste post alhier (voor complete link naar de groeitip van een al 7 jaar lang uitdijende opera(tie), die echter in de toekomst wel hernoemt zal worden, herfst05 of zoiets)

** die beste man kon niet verkroppen dat ik tussen maken en schieten een kommaatje vergeten was en sprak:
op 08 09 2005 schreef Peter Breedveld:
'het laat maken schieten'?! 'het laat maken schieten'?! Flikker toch een eind op!

Wat heeft die man een geweldige manier van citeren he?
Zoudie 'mieten schaken', 'mieten schaken' bedoelen????? Hij begint er flink van te flikflooiofoberen in ieder geval .. .

0 Comments:

Post a Comment

<< Home