Wednesday, April 15, 2020

Coronacrisis heeft ‘Weimar’ potentie: Arno Wellens en Sven Hulleman

15 april: 2 dagen nadat China de rekeningen presenteert die door Fauci de femimperiale zorgpornpimpduivel betaalt werden om een tot dan toe, afgezien van het aids stadium vergeefs 'opgevoerd' virusje te 'vervolmaken'# explodeert dit nieuws ooohlover duh net

# = (of toch tenminste lekker mee[deplichtuchteworden ... met prioontaktiek, dieren kannibaal maken, enzovoorts, ... knip en plakwerk bijvoorbeeld, door in smetteloos wit geklede biolabpaljassen die het aan de reet roest dat ze het mensen te doen hebben die patenten genomen hebben, wel wetende dat de onderdelen ook deel van een vaccin zullen uitmaken. kortom, je kunt het zo levensvijandig niet allemaal opnoemen voordat het haakje nu toch echt dicht moet --),

...... meteen opgemerkt overigens, door mensen die de meute zo ver vooruit zijn dat de plegers# er jegens hen met een  'zich van keen gwaad bewust' houding denken af te komen.

# = van feiten in kwestie, meestal open en bloot kunnen werken, voor ingewijden, papa Bush in het geval van de AIDS betreffend deel van de voorgeschiedenins bijvoorbeeld.
Maar zie, daar komt de buitenstaander die zich realizeert dat ie meebetaler, doelwit en nadelen ondervinder is, maar die kaarten graag voor de boven water versies wil ruilen: meeprater, meedenker en meebemoeier, zo niet kwaaie peerkliek boeier.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home